Seminar Dossieropbouw onder het nieuwe ontslagrecht (VOL)

0 Flares 0 Flares ×

Vanwege de grote belangstelling zal het succesvolle seminar “Dossieropbouw onder het nieuwe ontslagrecht” op 17 november 2016 opnieuw worden georganiseerd in Rotterdam.

Inhoud
Het arbeidsrecht is volop in beweging. Het is nu ruim een jaar geleden dat de nieuwe ontslagwet in werking trad. Door de nieuwe wet zou “vast minder vast” worden. Uit recent onderzoek blijkt echter dat het voor werkgever juist veel moeilijker is geworden om werknemers te ontslaan Gemiddeld vier op de tien ontslagverzoeken wordt nu door de rechter afgewezen, terwijl voor de nieuwe wet een op de tien ontslagverzoeken werd afgewezen. De nieuwe wet roept ook veel vragen op:
– Hoe lang duurt een verbeteringstraject?
– Hoe maak ik een goed verbeterplan?
– Hoever gaat de herplaatsingsverplichting?
– Wanneer hoef ik de transitievergoeding niet te betalen?
Daarom dit seminar voor ondernemers en HR medewerkers. Aan de hand van recente uitspraken van rechters zal Mr Gus Abeln LL.M. u bijpraten over de eisen die de nieuwe wet stelt aan een goed ontslagdossier bij disfunctioneren en verwijtbaar gedrag van de werknemer. Het seminar is interactief en er is voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen.

Programma
14.45 – 15.00 uur Ontvangst.
15.00 – 17.00 Dossieropbouw bij disfunctioneren en verwijtbaar handelen of nalaten.
17.00 – 18.00 Borrel.

Locatie

Het monumentale Natuurhistorisch Museum Rotterdam, Westzeedijk 345, 3015 AA Rotterdam.

Contact

Voor meer informatie en vragen kunt u telefonisch contact opnemen met Gus Abeln (010-4125744). 

Aanmelden
Door middel van het formulier hieronder kunt u zich aanmelden voor dit seminar. Indien u een specifieke vraag heeft dan kunt u dit aangeven in de ruimte voor vragen en opmerkingen zodat die tijdens het seminar kan worden behandeld. U kunt uiteraard andere geïnteresseerden meenemen. Ook dit kunt u vermelden op het inschrijfformulier.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden maar er geldt een no-show fee van 75 Eur in verband met vooraf door ons gemaakte kosten. Dit bedrag wordt in rekening gebracht aan deelnemers die zich na 13 november 2016 afmelden of die niet op het seminar verschijnen en zich niet hebben afgemeld. Door aanmelding verklaart u zich hiermee akkoord. Het aantal plaatsen is beperkt dus wees er snel bij!

Wij stellen het op prijs als u dit event deelt met uw netwerk!

Deel dit bericht

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×